Yeni Kingdom Under Fire II Ekran Görüntüleri

23.06.2010 21:39 İhsan Aktı

    

Image and video hosting by TinyPic


     Blue Side
ve Phantagram firmaları tarafından ortaklaşa hazırlanan ve E3 2010'da gözükmeyen Kingdom Under Fire II'ye ait yeni ekran görüntüleri  yayınlandı.

     Binlerce oyuncunun birlikte oynamasına izin veren MMO moduna ve KUF evrenindeki Bersian kahramanlarının efsanesinin konu alındığı bir hikaye moduna sahip olan oyunun bu yıl raflardaki yerini alması bekleniyor.

     Gayet başarılı grafiklere sahip olduğu görülen Pc ve konsollar için hazırlanan Aksiyon/RTS türündeki oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Under Fire II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Phantagram Dağıtıcısı: Blueside Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Annapurna Interactive'den Yepyeni Bir Gençlik Oyunu: Mixtape 1 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024'ün Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Stalker 2 İçin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayınlandı 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce WUCHANG: Fallen Feathers Çıkış Yılı Açıklandı: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler