Yeni Left 4 Dead 2 DLC'si Duyuruldu

Yeni DLC, Cold Stream ile birlikte 3 adet L4D1 senaryosu da içerecek
17.02.2011 12:09 Gökhan Yılmaz

 
     Valve, Portal 2'nin çıkışından sonra oyunculara yeni Left 4 Dead 2 DLC'si sunacağını açıkladı. Firma, oyuncu topluluğundan Matthew Lourdelet tarafından geliştirilen Cold Stream'in geliştirilmesine yardımda bulunacak.
 
     Cold Stream, henüz geliştirilme aşamasında olan ve mod yapımcısı Matthew tarafından sırtlanılan bir senaryo modu. Valve, bu moddan çok etkilenmiş ve bitmesi için yapımcıya destek olacak. Tamamlandığında ise yeni yayınlanacak DLC'nin bir parçası olarak eklenecek.
 
     Cold Stream önümüzdeki haftalarda test için oyunculara sunulacak ve yapılacak geri dönüşlere göre düzenlenmeye devam edilecek. Cold Stream'i içerecek yeni DLC'nin, henüz adı ya da çıkış tarihi belli değil. Valve, ne zaman tamamlanırsa o zaman çıkacak diyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Left 4 Dead 2 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 3 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 5 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 6 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 30.1 Güncellemesi Yayında 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler