Yeni Looney Tunes Bölümlerinden 12 Dakikalık Ücretsiz Bir Bölüm Yayınlandı

25.05.2020 11:06 Özgür Eroğlu

 
HBO Max üzerinde yayınlanacak olan Looney Tunes çizgi filmleri bildiğiniz gibi geri dönüyor. Yeniden başlayacak olan çizgi filmin bir bölümünü ücretsiz olarak YouTube'da yayınladılar.
 
Yayınlanan bölümün yıldızları ise Tweety, Sylvester, Bugs Bunny, Elmer ve Daffy Duck. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Looney Tunes çizgi filmleri; yenilenmiş çizimler, yeni seslendirmeler ve yepyeni maceralar ile HBO Max'in erişime açılması ile geri dönecek.
 
HBO Max, 27 Mayıs'ta erişime açılacak, ancak ne yazık ki ülkemizde ne zaman erişilebilir olacağı belli değil. En azından umuyoruz ki 27 Mayıs'ta yerelleştirme olmadan kullanabilelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler