Yeni MOBA Oyunu Deadbreed Duyuruldu (Video)

06.01.2014 10:50 Alkan Adakaner


      Just Cause'da çalışmış Stefan Ljungquist'in önderliğindeki İsveçli bağımsız geliştiriciler yepyeni bir MOBA oyunu Deadbreed'i duyurdu. Oldukça karanlık bir atmosfere sahip F2P oyunda taktiksel 3'e karşı 3 online savaşlar yapacağız veya yapay zekaya sahip oyunculara karşı savaşabileceğiz.

     Oyunda Night sınıfından Daybreed sınıfına kadar birbirinden farklı özelliklere sahip karakterlerin yer alacağı belirtiliyor. Bir bakıma gece savaşçıları ve gündüz savaşçıları mantığıyla hareket ediliyor. Maç yaptıkça level atlayacağımız oyunda Totem canavarlarımızı bize enerji ve güç sağlayacaklar.

     Ayrıca Deadbreed'te Sentinel (Koruyucu) olarak seçilen takımla oyun sonunda boss olarak karşılaşacağımız da belirtliiyor. Her maçın size getirisi Sentinel'lerle olan ilişkinizi de etkileyecekmiş. Özelleştirilebilir haritalar da sahip olacak Deadbreed ilgi çekici bir MOBA olacak gibi görünüyor. Oyunun Steam Greelight sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Aşağıda oyunun ilk videosunu ve ekran görüntülerini bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deadbreed Platformlar: PC Geliştirici: deadbreed Dağıtıcısı: deadbreed Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler