Yeni Marvel Oyunu, PAX East 2020'de Tanıtılacak

26.02.2020 00:27 Özgür Eroğlu

 
Corona virüsü sebebiyle birçok şirketin veya ekibin katılmayacağı PAX East 2020 etkinliği ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı. Marvel Enter Entaintment'ın resmi Twitter hesabından attığı Tweet'e göre, etkinlikte yeni bir Marvel oyunu duyurulacak.
 
Tweet'in içerisinde etiketlenen Netmarble hesabından dolayı, herkesin aklına ilk olarak mobil geliyor. Yeni oyun çok büyük ihtimalle Netmarble tarafından geliştirilecek ve bir mobil oyun olacak. Netmarble zaten büyük bir mobil oyun şirketi ve daha öncesinde de Marvel oyunu yapmıştı. 
 
Paylaşılan görsele bakıldığı zaman ise insanın aklına ilk olarak Doctor Strange geliyor diyebiliriz. Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz. PAX East 2020 etkinliği 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek.
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler