Yeni Metal Gear Oyunu PSM3'ün Ağustos Sayısında

Metal Gear Solid 5 duyurulsa ne güzel olur öyle değil mi?
22.06.2011 14:37 Alkan Adakaner


     Konami ve Kojima Productions şu sıralar Metal Gear Solid serisi üzerinde yoğun çalışmalar yapıyor. Metal Gear Solid: Rising, Metal Gear Solid: Snake Eater 3D ve Metal Gear Solid HD Collection serinin önümüzdeki dönemde piyasaya çıkacak oyunları olacak.
 
     Peki başka bir Metal Gear Solid oyunu da hazırlanıyor olabilir mi? Şu an için bu konuda herhangi bir açıklama yok, ama oyun dünyasının önemli dergilerinden PSM3 (Playstation 3 Magazine) Ağustos ayında yeni bir Metal Gear oyununu dergisinin sayfalarına taşıyacak. 
 
     Aşağıda derginin kapak tasarımını görebilirsiniz. Bu kapakta dikkat çeken şey "New Metal Gear" yazısı oluyor. Oyunla ilgili herhangi bir görüntü veya doğrudan bir isim (Rising ya da Snake Eater 3D gibi) olmaması da kafaları karıştırıyor.
 
    Eğer bu oyun Rising olsaydı, dergide sadece "Yeni Metal Gear" yazmazdı. Sanırım Ağustos ayında şu ana kadar duyurulmamış bir Metal Gear Solid oyunu ile karşılaşacağız. İşte derginin kapak tasarımı:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 9 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler