Yeni Mortal Kombat'ta Xbox 360'a Özel Karakter Yok

Aslında Gears of War'daki karakterlerimiz de Mortal Kombat'takiler kadar vahşi olabiliyordu
10.01.2011 13:43 Alkan Adakaner


     Kratos'un Yeni Mortal Kombat'ın Playstation 3 versiyonuna özel bir karakter olacağı açıklanmıştı. Tabi Kratos'u sadece multiplayer modlarda kullanabileceğiz. Hikaye modunda yer almayacak. Biz Xbox 360'a özel bir  karakter de bekliyorduk ki geliştirici NetherRealm Studios'tan kötü bir haber geldi.
 
      Mortal Kombat'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "PS3'teki Kratos tek özel karakterdir" açıklaması yapıldı. Yani Xbox 360'a özel bir karakter beklentimiz boşa çıktı.
 
      Gears of War'un tasarımcısı Cliff Bleszinski'nin Mortal Kombat ekibiyleyakın temasta bulunması bizi bu oyundan Mortal Kombat'a karakter gelebilir düşüncesine itmişti. İleride böyle bir şey gerçekleşir mi? Bekleyip göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler