Yeni Need for Speed, 2017'de Çıkacak

10.05.2016 18:47 Tunahan Safdır

     Need for Speed serisi son yıllara kadar her yıl bir oyun çıkarma politikasıyla ilerlerken bu durum Rivals ile son bulmuş ve uzun bir süre yeni oyun adına sessizlik bozulmamıştı. Arkasından 2015 yılının sonlarına doğru yeni Need for Speed önce konsol çıkışını yaptı ardından 2016 Mart itibariyle PC oyuncularıyla buluştu. Tanıtımından itibaren iyi bir etki bırakmayı başaran ve serinin hayranları tarafından sevilen yeni Need for Speed oyunu, haliyle serinin bundan sonrasında izleyeceği yol açısından da merak unsuru oldu.
 
     Electronic Arts ve İsveç merkezli geliştirici stüdyo Ghost Games yaptıkları son duyuruyla bu duruma açıklık getirdiler. Buna göre 2016 yılı içerisinde yeni bir Need for Speed oyunu çıkmayacak. 2015 çıkışlı Need for Speed için halen ücretsiz eklentiler ve geliştirmeler yayınlayan ve bunlar üzerinde çalışmaya devam eden ekip bir sonraki Need for Speed oyununun 2017 yılında geleceğini belirtti.
 
     Özellikle serinin sevilen Underground oyunları ile benzer yapısı, çok çeşitli modifikasyon seçenekleri ve uzun oynanış süresiyle Need for Speed hayranlarını memnun eden son oyun, bir sonraki oyun adına beklentileri de yükseltmiş durumda.
 
     EA'in popüler oyun serilerinde oyuncu dostu atılımlar yapıyor olması hepimiz adına sevindirici bir durum. Tüm bunlardan Need for Speed serisinin de nasibini alması ve serinin adına yakışır devam oyunlarının gelmesi tabiki en büyük arzumuz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Payback Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler