Yeni Need for Speed Oyununu Criterion Games Geliştiriyor; Heat EA Access ve Origin Access'e Geliyor

08.06.2020 18:08 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, bir sonraki Need for Speed oyununun geliştirme aşamasında olduğunu ve Criterion Games tarafından geliştirildiğini doğruladı.
 
Serinin son dört yıldaki geliştiricisi Ghost Games; Need for Speed: Rivals, 2015'teki reboot, Need for Speed: Payback ve Need for Speed: Heat oyunlarını yaptı. Criterion Games ise Burnout serisi ve Need for Speed: Hot Pursuit ile 2012'deki Need for Speed: Most Wanted ile tanınıyor.
 
Criterion Games genel müdürü Matt Webster tarafından belirtilene göre oyun hakkında daha fazla bilgiyi EA Play Live etkinliğinde öğreneceğiz. Etkinlik 19 Haziran Cuma 02:00'da başlayacak.
 
Ayrıca Need for Speed Heat'in 16 Haziran'da EA Access ve Origin Access Basic sisteminin kütüphanesine ekleneceği duyuruldu. Need for Speed Heat'in son güncellemesi de 9 Haziran'da yayınlanacak ve bu güncelleme oyuna cross-play (platformlar arası oynama) desteğini getirecek.
 
Yama notları için answers.ea.com

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Heat Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 55 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler