Yeni Need for Speed ve Plants vs. Zombies Bu Yıl Çıkacak

31.07.2019 04:24 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, yeni Need for Speed ve Plants vs. Zombies oyununun 1 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasında konsollar ve PC için çıkış yapacağını doğruladı.
 
Geliştirici Ghost Games yaklaşık iki ay önce yeni Need for Speed'in EA Play 2019 etkinliğinde tanıtılmayacağını belirterek "Amacımız bir dizi tanıtım etkinliği yapmak yerine 25 yıllık Need for Speed serisine gerçekten unutulmaz bir oyun eklemek." demişti ve bugün Electronic Arts CEO Andrew Wilson yeni Need for Speed'in Gamescom 2019'da tanıtılacağını doğruladı. Dün Gameware adlı Avusturyalı perakendeci "Need for Speed Heat" oyununu listelemişti fakat ne kadar gerçek bilmiyoruz. Oyunun başlığını, çıkış tarihini ve çok daha fazlasını yakında öğreneceğiz.
 
Electronic Arts ayrıca yeni Plants vs. Zombies oyununun da yolda olduğunu doğruladı. Plants vs Zombies 3 bu ayın başlarında duyurulmuştu fakat o oyun sadece akıllı telefonlara çıkacak. Electronic Arts bu yeni duyurulacak shooter oyununun konsollar ve PC için geliştirildiğini belirtti. Eurogamer geçenlerde Picnic kod adlı Plants vs. Zombies oyununun beta kodlarının gönderilmeye başlandığını rapor etmişti. Bu oyun hakkında da daha fazla bilgiyi Gamescom'da duyacağızdır.

Gamescom 2019 etkinliği 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler