"Yeni Nesil Konsolların PC ile Çekişmesi İmkansız"

18.02.2013 19:57 Samet Konuksal


    Crytek'in patronu Cevat Yerli, Eurogamer'a verdiği röportajla birlikte konsol oyuncularının tepkisini yeniden çekeceğe benziyor. Eurogamer'a konuşan Yerli, "Yeni nesil konsolların PC ile çekişmeleri imkansız." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
    Konuya düz mantıkla yaklaşan Yerli, "Konsol üreticilerinin bize verdikleri bilgilere değinmeden şunu söyleyebilirim, 500 dolarlık bir konsolun 2000-3000 dolarlık 4 GPU'lu PC'lerle çekişmesi imkansız. Benim burada belirttiğim şey yeni nesil konsolların 500 dolardan çıkacak olması değil, isterlerse 2000 dolardan da çıkarabilirler fakat fazla taliplisi olmaz." sözlerini söylerken, konuya Crysis 3 adına da bir ekleme yaptı; "Bu yüzden Crysis 3 gibi yüksek grafik kalitesi kullanan oyunlar PC'de, yeni nesil konsollara oranla daha iyi bir sunum yapacak." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 182 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler