Yeni Nesil Xbox Konsolu Project Scarlett'in Ana Odağı Kare Hızı ve Oynanabilirlik

13.08.2019 16:12 Gazali Çetinkaya

 
Xbox One X ile ağırlıklı olarak 4K çözünürlüğe odaklanan Microsoft bir sonraki nesilde odağını farklı bir yönlere çevirecek gibi görünüyor.
 
Gamespot ile bir röportaj gerçekleştiren Xbox patronu Phil Spencer tarafından belirtilene göre, yeni nesil Xbox konsolu Project Scarlett'in ana odağı kare hızı ve oynanabilirlik olacak.
 
"Yeni nesilde asıl odaklanmak istediğimiz alanın oyunların kare hızı ve oynanabilirliği olduğunu düşünüyorum."
 
"Oyunların çok hızlı bir şekilde yüklenmesini ve oyunun mümkün olan en yüksek kare hızında çalışmasını sağlamalıyız. Biz ayrıca Windows şirketiyiz ve PC'de geliştiricilerin yaptığı işleri yakında görüyoruz. Oyuncular saniyede 60 kare hızına bayılıyor ve bu yüzden 4K 60 FPS oyunlar bizim gerçek tasarım hedefimiz olacak."
 
Project Scarlett 2020'nin sonlarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 13 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 34 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler