Yeni Nier Oyunu Geliştiriliyor

07.11.2017 22:10 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix ve Platinium Games yeni Nier oyununu geliştiriyor.

   Dengeki PlayStation'ın son sayısında konuşan serinin prodüktörü Yosuke Saito yeni Nier oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarını ifade eden bir açıklamada bulundu.

   Yosuke Saito, yönetmen Yoko Taro'nun yeni oyunda da bulunup bulunmayacağı ile ilgili sorulan soruya şu şekilde yanıt verdi: "Evet, yani öyle olduğuna inanmak istiyorum (gülüyor). Yoko parasını aldığı sürece her şeyi yapacağını söylüyor."
 
   Yeni Nier oyununun geliştiriliyor olduğunu öğrenmek çok sürpriz olmadı. Firma verilen iş ilanında Nier ile ilgili yeni senaryolar yazacak ve alt görevler üzerinde çalışacak kişiler aradıklarını duyurmuştu. Ayrıca Platinum Games oyun tasarımcısı Hideki Kamiya Nier: Automata'nın başarısının firmayı kurtardığını ve oyundan çok memnun kaldıklarını söylemişti.

   7 - 10 Mart 2017 tarihinde Batı'da PlayStation 4 için 17 Mart tarihinde Steam üzerinden PC için çıkan Nier: Automata'nın dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamı 2 milyonu aştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler