Yeni PlayStation Plus Kütüphanesine Her Ay Yeni Oyunlar Eklenecek

27.04.2022 22:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda, yeni PlayStation Plus hizmetinin Türkiye fiyatı açıklandı. Abonelik hizmeti 22 Haziran'da Türkiye'de oyunculara sunulacak ve en düşük 40 TL'den başlayacak.
 
Yeni hizmet üç farklı abonelik seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Bu abonelik seçenekleri arasında Essential, Extra ve Deluxe paketleri yer alıyor. Her biri oyunculara farklı avantajlar sunuyor.
 
Yenilenen PlayStation Plus hizmeti, 400 oyunluk bir kütüphaneyi oyunculara sunacak. Kütüphaneye her ay yeni oyunlar eklenecek ve çıkarılacak.
 
İlk etapta Death Stranding, God of War (2018), Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 ve Returnal gibi oyunlar yer alacak. 
 
Öte yandan Sony, PS Plus'ta 34 dolardan pahalı oyunların 2 saatlik deneme sürümlerinin olması gerektiğini bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 8 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler