Yeni Pokemon Duyurusu 18 Eylül'de mi?

Pokedex'ten sonra 3DS için oyun vakti..
11.09.2011 14:04 Ersin Kılıç


     Milyonları peşinden sürükleyen Pokemon serisinin son oyunu ile geçtiğimiz aylarda karşılaşmıştık. Japonya'da geçtiğimiz yıl çıkan oyun batıya ise Mart ayında gelmişti. Eee odak noktası Japonya olan serinin yeni oyunu için bu süre yeterli sanırım.  
 
     Pokemon anime serisinin yeni bölümlerinin de yayınlandığı TV Tokyo'daki Pokemon Smash programından önemli bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre programın 18 Eylül'deki bölümünde Pokemon serisi için önemli bir duyuru yapılacak. Üstelik bu duyuruyu yapacak olan kişi de oyunun yapımcılarından Junichi Masuda olacak.

     Her ne kadar yeni bir Event, pokemon veya yeni bir film duyurusu olma ihtimali olsa da duyuruyu yapacak olan ismin Masuda olması ve geçen süreyi göz önünde bulundurur isek yeni bir oyun olma ihtimali de bir hayli büyük. Üstelik daha önce yapılan açıklamalar 3DS için çıkacak olan oyunun bu yıl içerisinde duyurulacağını işaret etmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler