Yeni Red Dead Redemption 2 Modu Oynanışı Büyük Ölçüde Geliştiriyor

06.07.2023 21:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'LittleCumdumpster', açık dünya aksiyon macera yapma oyunu Red Dead Redemption 2 için oynanışı büyük ölçüde geliştiren ve değiştiren yeni bir mod yayınladı. Açıklamaya göre bu mod, oyuncunun NPC'ye özel senaryoları kullanmasına izin veriyor.
 
Yeni mod oynanışı değiştiriyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni yayınlanan mod ile beraber artık piyano çalabiliyor, çitlere, korkuluklara ve duvarlara yaslanabiliyor ve sandalyelere oturabiliyorsunuz. Ayrıca yataklarda, yerde ve farkı kısımlarda uyuyabiliyor ve yıkanmak için içi su dolu kovaları kullanabiliyorsunuz. Ek olarak bu mod senaryoları anında değiştirmenize olanak tanıyor.
 
Senaryoları değiştirmeye olanak tanıma özelliğine örnek olarak; Bir sandalyede veya bankta oturuyorsanız mod tuşuna basarak mevcut senaryoların bir listesi karşınıza geliyor. Ardından komutlardan birine bastığınızda, karakteriniz seçime özel senaryoyu başlatıyor ve bizlere sunuyor. 
 
Bu modla beraber dinlenme mekanikleri ve daha fazlası bizlere aktarılıyor. Moda ulaşıp indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
 
- Zen

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 13 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler