Yeni Silent Hill Oyunu Ascension için Yeni Fragman Yayınlandı

30.05.2023 19:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Genvid, Behavior Interactive, Bad Robot Games ve dj2 Entertainment, Konami ile ortaklaşa olarak oyunculara sunulacak interaktif film oyunu Silent Hill: Ascension için yeni bir fragman yayınlandı. Paylaşılan fragman Ascension'ın görsel stili hakkında bizlere daha fazla ayrıntı veriyor ve oyunun hikayesine biraz da olsa ışık tutuyor.
 
Silent Hill: Ascension 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak. Oyunun hangi platformlar geleceği hala duyurulmadı. 
 
Etkileşimli bir Silent Hill projesi geliyor
 
 
 
Genvid Entertainment ekibi tarafından geliştirilen yapım gerçek zamanlı etkileşimli bir yapıyı bizlere sunmayı hedefliyor. Oyuncular bu yapımla beraber oyundaki karakterlerin hayatta kalması için uğraşıyor ve bu karakterlerin kaderlerini değiştirmesini sağlıyor. Etkileşimli bir proje olarak karşımıza çıkan Silent Hill: Ascension psikolojik korku deneyimini bizlere aktarmayı istiyor.
 
Şu anda geliştirilme aşamasında ve birkaç Silent Hill projesinden biri olan Ascension haricinde Silent Hill F, Silent Hill 2 Remake ve Silent Hill: Townfall projeleri yer alıyor. Medium geliştiricisi Bloober ekibi, Silent Hill 2 Remake üzerinde çalışıyor.
 
Silent Hill F, 1960'ların Japonya'sında geçen ilgi çekici ve ürkütücü bir dünyayı içeren tamamen yeni bir hikayeyi bizlere sunmayı istiyor. Diğer taraftan Silent Hill Townfall, İskoç temelli stüdyo NoCode tarafından geliştiriliyor ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanmayı bekliyor. 
 
Silent Hill: Ascension yeni fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 2 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler