Yeni Star Wars Döneminden Yoda'nın Bulunduğu Yeni Görseller Paylaşıldı

02.09.2020 17:37 Özgür Eroğlu

Uzun zamandır aynı zaman diliminde sıkışıp kalan Star Wars için geçtiğimiz aylarda yeni bir dönem duyurulmuştu: Star Wars High Republic. Bu yeni dönemin giriş bölümü ise kitaplarla ve çizgi romanlar işe yapılacak.  
 
Bu dönem Skywalker hikayelerinden 200 yıl öncesinde geçecek ve geçtiğimiz gün bu döneme ait yeni bir görsel yayınlandı. Yayınlanan yeni görselde Star Wars evreninin en popüler karakterlerinden biri olan Yoda'yı görüyoruz. Daha doğrusu Yoda'nın gençliğini görüyoruz.
 
Bahsi geçen genç Yoda görsellerini aşağıda bulabilirsiniz. Bu yeni dönemde Yoda'nın nasıl bir oynayacağı bilinmiyor, ancak Yoda her zaman en güçlü Jedi'lardan biri olmuştur.
 
Bu yeni dönem Star Wars: The High Republic: A Test of Courage romanı ile 5 Ocak 2021'de başlayacak. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler