Yeni Starfield Modu Öne Çıkan NPC'lerin Kalitesini Artırıyor

30.09.2023 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'SavrenX', açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için tüm önemli NPC'leri geliştiren ve sahip olunması gereken bir HD Doku Paketi yayınladı. Bu mod temel olarak öne çıkan NPC'lerin dokularına odaklanıyor ve çok daha iyi görünen karakterleri karşımıza çıkarıyor.
 
İşlevsel bir mod olarak karşımıza çıkıyor
 
 
 
Doku paketi kapsamında öne çıkan NPC'ler bir hayli gelişiyor. Bu NPC'ler arasında konuşabileceğiniz veya savaşabileceğiniz karakterler yer alıyor. Oyunun canlı şehirlerinde dolaşırken görebileceğiniz rastgele NPC'lerde herhangi bir düzeltme bulunmuyor.
 
Daha fazla ayrıntıya inecek olursak geliştirici SavrenX yayınladığı mod ile beraber 2500'den fazla dokuyu geliştirdi. Aynı zamanda NPC'lerin yüz ifadelerinin daha gerçekçi olmasını sağladı. Bu karakterler artık mod sayesinde hem daha gerçekçi hem de daha doğal davranıyor. 
 
İlginizi çektiyse moda aşağıdan ulaşabilirsiniz
 
SavrenX HD NPC Optimized
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 23 Dk önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler