Yeni Starfield Moduyla Gerçek Zamanlı Olarak Gezegenden Gezegene Seyahat Edebiliyorsunuz

02.10.2023 17:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi '105gun', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için gerçek zamanlı olarak gezegenden gezegene seyahat etmenize olanak tanıyan ilgi çekici bir mod yayınladı. Bu yeni mod Starfield'ın yükleme ekranlarından / menülerinden sıkılan her oyuncunun sahip olması gereken bir paket olarak karşımıza çıkıyor.
 
Yeni mod seyahatleri gerçek zamanlı bir yapıya dönüştürüyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak SlowerThanLight Modu, uzay geminizin hızını kontrol etmenize olanak tanıyor. Bu paketle beraber oyuncular normal uçuş hızından ışık hızına kadar yüzlerce hız arasında seçim yapabiliyor. Yani bir yerden bir yere gitmek için çeşitli hız seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz.
 
Bu mod daha çok gezegenler arasında yavaş bir şekilde seyahat etmenize olanak sağlıyor. Ancak diğer taraftan gezegenlere inmenize izin vermiyor. Dolayısıyla No Man's Sky veya Star Citizen'de olduğu gibi bir deneyim beklememeniz tavsiye ediliyor.
 
Mod ilginizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz
 
SlowerThanLight
 
Mod fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 3 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 4 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 4 Saat önce Train Valley World Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler