Yeni Super Street Fighter 4 Videosu

26.11.2009 13:06 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


Capcom
, büyük beğeni toplayan dövüş oyunu Street Fighter 4'ün ekstra içerikli versiyonu Super Street Fighter 4'ün yeni videosunu yayınladı.

2010 yılının ilk çeyreğinde Ps3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek olan oyunda serinin efsane oyunu Street Fighter 2'den alınan araba ve varil parçalama gibi nostaljik öğelerin yanısıra çeşitli ekstra özellikler de yer alacak.

Oyunda yer alması kesinleşen 6 yeni karakterin ( Cody , Guy , Adon , T. Hawk  , Dee Jay ve Juri ) tanıtımının yapıldığı yeni Super Street Fighter 4 videosunu  izlemek için tıklayınız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler