Yeni Switch Konsolu Güç Açısından PS4 ve Xbox One'a Yakın Olabilir

02.07.2023 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision Blizzard CEO'su Bobby Kotick geçtiğimiz günlerde sona eren Microsoft - FTC davası sırasında Nintendo Başkanı Shunturo Furukawa ile olan açıklamalarını paylaştı. Bu açıklamalar Nintendo'nun yeni nesil konsolunun gücünü ortaya çıkardı. Bu doğrultuda yeni Nintendo Switch'in "sekizinci nesil donanıma daha yakın" bir güce sahip olacağı belirtildi. Bu da PlayStation 4 ve Xbox One konsollarının güçlerine denk geliyor.
 
Yeni Switch konsolu yolda
 
 

Nintendo tarafından kullanıcılara sunulan Switch konsolu Mart 2017'de piyasaya sürüldü ve Mayıs ayında tahmini olarak 1,5 milyondan fazla sattı. Günümüzde de satışlarını sürdüren konsol büyümeye devam ediyor ancak yeni bir konsolun gerekliliğini de ortaya çıkarıyor. The Legend of Zelda gibi güçlü serilerin yer aldığı konsolun yeni nesil sürümü şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor.
 
Belirli bir güce sahip olan Switch'in yeni konsolu herkes tarafından bekleniyor ve böyle bir konsola da ihtiyaç duyuluyor. Günümüzde yükselen teknoloji ve daha iyi oyunların karşımıza çıkmasıyla beraber güçlü konsolların gerekliliği bir hayli önemli hale geliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler