Yeni The Witcher 3 Modu Çıkarılmış İçerikleri Oyuna Dahil Ediyor

10.09.2023 16:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'glassfish777', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Witcher 3 için önceki tüm oyunlardan kesilen içeriği geri yükleyen yeni bir mod yayınladı. Geliştirici bu içerikleri sanki oyunun bir parçasıymış gibi hissettirmek adına düzgün bir şekilde oyuna dahil ettiğini belirtti.
 
İçeriklerde silahlar, öğeler ve daha fazlası yer alıyor
 
 
 
Mod ile beraber eklenen içerikler arasında her üç oyunda bulunan simya öğeleri, silahlar ve keşfedilecek yeni şemalar/tarifler yer alıyor. Dahası, mod çok sayıda oynanış düzenlemesini ve çeşitli iyileştirmeleri içeriyor. Örnek verecek olursak ilk The Witcher oyununda olan içme sistemi bu mod sayesinde geri geliyor.
 
Mod sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunculara tıpkı The Witcher 2'de olduğu gibi bıçak fırlatmasına da olanak tanıyor. Bu mod sayesinde artık tuzakları da özgürce kullanabiliyorsunuz. Ek olarak bu modun yalnızca The Witcher 3'ün "Yeni Nesil Sürümü" ile çalıştığını da belirtelim. 
 
Çok sayıda oynanış değişikliği getirdiği için bu modu ikinci veya üçüncü oynayışınızda kullanmanız öneriliyor. 
 
Mod linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Content Expansion - Time of the Sword and Axe
 
Moddan görüntüler
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler