Yeni Ultimate MvC 3 Videosu + Vita Görüntüleri

Dante ve Vergil aynı tarafta..
15.09.2011 13:32 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz aylarda çıkışını yapan Marvel vs Capcom 3 için yeni bir oyun duyurulmuş ve bu oyunun Ultimate Marvel vs Capcom 3 adı ile raflardaki yerini alacağı açıklanmıştı. TGS fuarında PS Vita versiyonu da duyurulan oyun için yeni medyalar da gene TGS fuarında yayınlandı.
 
     Birçok oynanış videosu ile karşımıza çıkan oyunun TGS 2011 videosunda oyuna eklenecek olan karakterlerden Vergil ve Iron Fist'e yer verilmiş. Tabi videonun öncesinde diğer karakterler ve oynanış görüntülerine de yer verildiğini görüyoruz. Oyunun PS Vita görüntüleri ise grafiksel olarak oldukça başarılı duruyor. Zaten oyunun yapım ekibi gerek görsellik gerekse de oynanış olarak Vita sürümünün PS3 deneyimini sunacağını belirtmişti.
 
     12 yeni karakter dışında 8 oyun alanını da barındıracak olan oyunun TGS 2011 videosuna ve PS vita sürümü için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultimate Marvel vs Capcom 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 3 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 3 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 4 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 5 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler