Yeni Xbox Kablosuz Kontrolcü Adaptörü Ertelendi

15.08.2017 19:00 Gazali Çetinkaya

   Microsoft'un yeni Xbox kablosuz kontrolcü adaptörü şimdiye çıkmış olması gerekiyordu ancak firma cihazın ertelendiğini duyurdu. 
 
   $24.99 fiyat ile satışa sunulacak olan yeni ve iyileştirilmiş Xbox kablosuz kontrolcü adaptörü Kuzey Amerika ve Kanada'da 2018 çıkacak, adaptör diğer bölgelere ise biraz daha erken, bu sonbaharda, gelecek. 
 
   Xbox One kontrolcüsünü PC'ye bağlamaya yarayacak Windows 10 masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için olan bu kablosuz kontrolcü adaptörü aynı anda sekiz Xbox One kontrolcüsünü kablosuz olarak bağlama kapasitesine ve kablosuz stereo ses desteğine sahip. Aynı zamanda eski tasarıma göre de %66 daha küçük. 
 
   Kablosuz kontrolcü adaptörünün yanı sıra Xbox One kontrolcünüzü bilgisayarınıza micro-USB kablo ile veya Bluetooth ile de bağlayabilirsiniz.  
 
   Xbox One kontrolcüsünün PC'ye nasıl bağlandığını Xbox destek kısmından öğrenebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler