Yeni Yakuza Oyunu Hakkında Detaylar 10 Temmuz'da Açıklanacak

24.06.2019 13:00 Gazali Çetinkaya

 
Yakuza serisi yapımcısı Daisuke Sato, ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga'nın ana karakter olacağı yeni Yakuza oyunu hakkında daha fazla detayın 10 Temmuz'da paylaşılacağını duyurdu.

Gamebase.com.tw sitesine konuşan Daisuke Sato, kendisine sorulan, Yakuza serisi ana karakteri Kazuma Kiryu'yu yeni oyunda görecek miyiz, sorusuna şu yanıtı verdi: "Şu anda, bu yanıt verebileceğim bir soru değil. 10 Temmuz'da yeni oyun için yardımcı kadın oyuncuyu ve daha fazla bilgiyi açıklayacağız."
 
Yayıncı Sega ve geliştirici Ryu ga Gotoku Studio, yaklaşık üç ay önce Ichiban Kasuga'nın partnerini oynaması için 20 yaş ve üzeri bir kadın oyuncu seçmelerini başlatmıştı. Görünüşe göre biri bulunmuş.
 
Yeni Yakuza oyunu PlayStation 4 için geliştiriliyor. Oyunun resmi başlığı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 2 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler