Yepyeni Gears of War 3 Ekran Görüntüleri

03.06.2010 06:21 İhsan Aktı

Image and video hosting by TinyPic


     Bu nesile damgasını vuran oyun serilerinden birisi olan Gears of War üçlemesinin son oyunu Geow 3'e ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

     Epic Games'in Unreal Engine 3 isimli kendi meşhur grafik motorunun en gelişmiş hali kullanılarak hazırlanan  ve özellikle ışıklandırma bakımından diğer Unreal Engine 3 oyunlarından çok daha başarılı bir grafiksel bütünlük yakaladığı  göze çarpan Gears of War 3 , bilindiği gibi 2011 yılının Nisan ayında raflardaki yerini alacak.

   İkinci oyunun 1,5 yıl sonrasını konu alan  , yeni silah ve oynanış elementlerinin yer alacağı açıklanan ve  Locust'ların dışında hem insanların hem de Locust'ların düşmanı olan Lambent ırkıyla da karşılaşmamıza olanak tanıyan Gears of War 3'ün yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler