Yerli: "Crysis 2'de 3D, Killzone 3'den Daha İyi"

27.06.2010 10:44 Levent Polater

 

crysis22

 

    Crytek CEO'su ve aynı kanı paylaştığımız Cevat Yerli'den sabırsızlıkla beklediğiniz Crysis 2 hakkında yeni açıklamalar geldi.
 
    Cevat Yerli, oyunun 3D'deyken, oyunculara Killzone 3'den daha tatmin edici bir deneyim yaşatacağını söylerken Crysis 2'nin sadece ekrandan objelerin çıkmasını sağlayan bir 3D efektine sahip olmayacağını farklı bir 3D sistemi kullanarak oyuna daha da "derinlik" katılmasının amaçlandığını belirtti. 
 
    “Bir çok kişinin -kendim de bizzat gördüm- E3'de gösterilen oyunlar arasında Crysis 2'nin en iyi 3D deneyimini yaşattığını söylediklerini duydum, İsim söylemek istemiyorum." şeklinde konuşan Yerli, Killzone 3'ü ise 3D haliyle görmediğini, bu kanıya karşılaştırmayı yapan diğer insanların söylemleri doğrultusunda ulaştığını belirtti. 
 
     “Sanırım daha tatmin edici bir deneyim. İnsanlar Crysis 2'nin göze daha hoş gelen ve derinlik hissine en çok sahip olan oyun olduğunu söylüyorlar. Dürüst olmak gerekirse, Killzone'u görmedim. Görmek isterdim, ancak görmeme izin vermezlerdi." 
 
    PC, PS3 ve Xbox 360'a bu Sonbahar'da çıkacak olan Crysis 2, tüm platformlar için 3D desteğiyle gelecek. Gelecek gelmesine tabii de evinizde cep yakan fiyatlardaki 3D TV'lerden yoksa bunun pek bir anlamı kalmıyor.  
 
    Bu arada hala izlemediyseniz Crysis 2'nin en son çıkan oynanış video'suna buradan ulaşabilirsiniz.

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 22 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler