Yerli: Geleneksel Tek Kişilik Oyunlar Yok Olmalı

Crytek, free-to-play pazarına yönelmeye bir hayli istekli
01.03.2013 12:11 Alkan Adakaner


     Cevat Yerli son dönemlerde yaptığı açıklamalarla hayli tepki toplamıştı. Crytek'in başkanı olan Yerli yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Ünlü isim bu defa geleneksel tek kişilik oyunlara karşı olduğunu söyledi. Yerli'nin açıklamaları şu şekilde:
 
    "Bence tek kişilik oyun fikri artık bitmeli. Buna rağmen tek kişilik bir deneyimin olmaması gerektiğini söylemiyorum. Bu yeni türden "Birbirine Bağlı Tek kişilik Oyun" veya "Online tek kişilik oyun" olarak bahsedilebilir. "
 
    "Online ve sosyal oyunculuk, yeni şartlarla ve geleneksel tek kişilik oyunlar yerine birbirine bağlı bir senaryo modunun parçası olmanın yararlarını sunarak tek kişilik deneyimi ateşleyebilir"
 
     Teknolojinin insanları tek kişilik online oyunlar oynamaya zorlamaması gerektiğini, bunun yerine ise yeni türün nimetleriyle insanları kendine çekmesi gerektiğini belirten Cevat Yerli; Guild Wars 2 ve Destiny gibi oyunları örnek veriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 87 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler