Yoshida: Wii U Daha Yeni Başlıyor

20.12.2013 08:28 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun geçen yıl piyasaya çıkan konsolu Wii U'nun satışları Nintendo'nun beklentilerinin çok altında kaldı. Buna karşın konsola 2014 yılında önemli oyunlar gelecek. Sony World Wide Studios başkanı Shuhei Yoshida da Wii U'dan ümit kesilmesinin veya yarış dışı kaldığının düşünülmesinin yanlış olduğunu söylüyor.
 
    "Son Mario oyunu (Super Mario 3D World) oldukça iyiydi. Bence Wii U daha yeni başlıyor. İnsanlar bir araya gelip Wii U ile eğlenceli zaman geçiriyor.  Nintendo insanlara sunduğu eğlenceli oyunların sayısını ve nasıl eğlenmeleri gerektiğini yeni yeni öğretiyor. Bence bu endüstride çok önemli bir şeydir."
 
    Playstation 4'ün başarısında çok önemli bir rol oynayan Shuhei Yoshida'nın rakiplerine bu kadar sempati ile yaklaşması fanboyluğun üst kademelere ulaşmadığını ve bu insanların profesyonelliklerini koruduklarının göstergesi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler