Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu için Legendary Collection: 25th Anniversary Edition piyasaya sürüldü

20.04.2023 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI) bugün yaptığı bir açıklamayla Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU (TCG) için Legendary Collection: 25th Anniversary Edition’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.
 
Daha önce yayınlanan ilk Legendary Collection, Yu-Gi-Oh! TCG için şimdiye kadar piyasaya sürülen en ikonik koleksiyon setlerinden biriydi. Şimdi bu set, kart oyununun muhteşem yıldönümü için küllerinden Legendary Collection: 25th Anniversary Edition olarak yeniden doğuyor. Sadece bu da değil- yeni set, Yu-Gi-Oh! TCG'ye yeni, çok özel bir rarity getiriyor.
 
Legendary Collection: 25th Anniversary Edition, oyunun 25. yıldönümü kapsamında Yu-Gi-Oh TCG'nin ilk dönemlerinden en ünlü ve sevilen 6 Booster Paketi içermekte. Bunlar arasında Legend of Blue Eyes White Dragon, Metal Raiders, Spell Ruler, Pharaoh’s Servant, Dark Crisis ve Invasion of Chaos bulunuyor.
 
 
 
Sette ayrıca çok talep edilen ve aranan orijinal Egyptian God kartlarının promoları olan 6 Ultra Rare varyantı oyuncuları bekliyor. Bunlar Obelisk the Tormentor, Slifer the Sky Dragon, The Winged Dragon of Ra, Blue-Eyes White Dragon, Dark Magician ve Red-Eyes Black Dragon gibi efsanevi kartlar.
 
Legendary Collection: 25th Anniversary Edition ayrıca bonus bir 7. Kart içeriyor. Bu 7. kart, sadece 25. yıl dönümü için yaratılan yepyeni bir rarity: Quarter Century Secret Rare.
 
Her Legendary Collection: 25th Anniversary Edition setinde yukarıda belirtilen 6 karttan bir tanesinin Quarter Century Secret Rare versiyonu buluyor. Böylece Düellocular kutlamalar kapsamında kendilerini bekleyen heyecanlı sürprizler konusunda fikir sahibi olabilecekler.
Daha fazla bilgi için adresimiz: https://www.yugioh-card.com/eu/product/legendary-collection-25th-anniversary-edition/
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler