Yu-Gi-Oh! Master Duel Fusion Festivali Başladı

13.05.2022 10:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Canavarlarınızı daha da güçlü kılacak bir birleşmenin zamanı geldi... Fusion Festivali şimdi popüler dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’de – oyuna hemen giriş yapın ve yarışmaya başlayın.
 
Bu özel sınırlı süreli etkinlik, Düellocuların Fusion Summons gücüne odaklanıyor. Fusion Festivalinde oyuncular Ekstra Destelerini yalnızca Füzyon Canavarlarını kullanarak inşa edebilecek.Bu çok güçlü yaratıklar, canavarları Füzyon Malzemesi olarak kullanarak ve kendilerini oluşturan parçaların tüm gücüne sahip olacak şekilde Special Summon edilirler.
 
Füzyon Canavarlarından oluşan özel bir deste onları Fusion Summon ettirecek kartlarla birleştiğinde oyuncuların zafere koşması kaçınılmaz hale geliyor. Oyuncular Düelloyu bitirmeleri kaydı şartıyla kazansa da kaybetse de Madalya kazanacak!
 
Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, sevilen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU'nun (TCG) dijital versiyonudur. 4K çözünürlükte* Düellolar, toplanacak 10.000'den fazla kart**, tek oyunculu Solo Mod, çevrimiçi Düellolar, turnuvalar, etkinlikler ve çok daha fazlası bu oyunda sizlerle.
 
Şimdiye kadar 20 milyondan fazla indirilen Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, bu başarısıyla Yu-Gi-Oh! TCG'nin en kapsamlı dijital deneyimi olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.
 
Bu eğlenceli deneyim, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Nintendo Switch, iOS ve Android'de ücretsiz.
 
Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU, 80’den fazla ülkede, 8 dilde yayınlanmaya ve her yaştan oyun severin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yu-Gi-Oh! Master Duel Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Kart - Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler