Yüksek Puanlarıyla Dikkat Çeken Sonic Mania'ya Güncelleme Geliyor

26.09.2017 11:34 Tunahan Safdır

 
    SEGA, Sonic Mania ile serinin hayranlarını geçmişe götürmüş ve oyunun aldığı yüksek puanlarla da başarılı bir görüntü çizmişti. Ancak Switch oyuncuları için bu keyfi baltalayan bir durum vardı. Home butonu problemi.
 
     Ancak yeni yamayla birlikte bu durum tarihe karışıyor. Oyunun resmi twitter hesabından yapılan açıklamayla birlikte Super Sonic isimli yeni bir butonun eklendiği, Switch kullanıcılarının yaşadığı home butonu probleminin ve bazı açıkların giderildiği belirtildi.
 
     Home butonu probleminin çözülmesi pek çok oyuncuyu rahat ettirmiş gibi gözükse de yaşanmakta olan bug problemleri ilerleyen dönemlerde yeni bir güncellemenin habercisi olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 19 Dk önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 1 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler