“ZULA Roadshow” Adana’dan başladı

07.11.2017 18:42 Gökhan Yılmaz

 
      Ingame Group tarafından geliştirilen ve ayda 1.5 milyonu aşan oyuncu sayısı ile Türkiye'nin ilgi gören oyunlarından biri olan ZULA, binlerce oyuncunun katılacağı bir turnuvaya başladı. ZULA, 5 haftalık bir süreçte Adana, Antalya, Ankara ve İstanbul'da bulunan 5 farklı AVM'de bir etkinlik zinciri düzenleyerek oyun severlerle buluşacak.

     “Ödüllü Bireysel Turnuva” başlığı altında yapılan bu etkinliklerde AVM'lerde kurulacak özel aktivite alanında Bireysel Ödüllü Zula Turnuvası, Zula Kasa Yarışmaları, Ünlü Youtuber'ların katılımı ile imza ve fotoğraf çekme etkinlikleri düzenlenecek. Ayrıca tüm katılımcılar etkinlik alanında sponsor markaların düzenleyeceği hediye kampanyalarından yararlanabilecek.

     ZULA Roadshow etkinliği, 4-5 Kasım tarihlerinde Adana M1 AVM’de başladı. Ünlü Youtuber Baturay konuk olduğu etkinliğe 5 binden fazla oyun sever katıldı. 2 binden fazla ZULA oyuncusu bireysel turnuvada mücadele etmek için başvuru yaparken, 2 günde 3 bin 500'den fazla ödül dağıtıldı. Yaklaşık 750 kişi Bireysel Ödüllü Turnuva'da yarıştı ve turnuva birincileri MSI, Nvidia ve Logitech ürünlerini almaya hak kazandı. Özel olarak tasarlanan ZULA tişörtleri ilk kez Defacto mağazalarında satışa sunuldu ve ilgi ile karşılandı.

     ZULA Roadshow heyecanı Adana’daki turnuvanın ardından hız kesmeden devam edecek. 11-12 Kasım tarihlerinde Antalya’da MarkAntalya AVM'de oyun severlerle buluşacak olan organizasyona bu kez Minecraft Evi'nden Bugraa K konuk olarak katılacak. ZULA severler Antalya’da da pek çok ödülün sahibi olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler