Zaman Paradoksu FPS Oyunu Quantum League 26 Mayıs'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak

11.05.2020 17:15 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Nimble Giant Entertainment, zaman paradoksu çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Quantum League'in 26 Mayıs'ta Steam üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.

Tam sürüm PC ile birlikte PlayStation 4, Xbox One ve Switch'e de gelecek.
 
Erken erişim sürümü interaktif eğitim bölümleri, “Casual” ve “Ranked” eşleştirmeler, altı arena, üç oyun modu, altı silah, altı oynanabilir karakter ve rekabetçi sıralama listesi içerecek. 
 
Tam sürümde daha fazla oynanış mekaniği, arena, oynanabilir karakter, silah, oyun modu, gelişmiş eşleştirme sistemi ve iyileştirmeler bulunacak. En az altı ay erken erişimde kalması planlanıyor.  
 
Steam sayfası: store.steampowered.com/app/651150/Quantum_League

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum League Platformlar: PC Geliştirici: Nimble Giant Entertainment Dağıtıcısı: Nimble Giant Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler