Zelda Wind Waker HD'de Fazladan Mekanlar Yok

14.06.2013 09:58 Alkan Adakaner


    The Legend of Zelda: Wind Waker HD'de bildiğiniz gibi Gamecube için çıkan orijinal oyunun daha gelişmiş grafiklerle yeniden yapımı. Wii U için hazırlanan bu oyunda fazladan mekanlarla karşılaşamayacağımız açıklandı.
 
    Wind Waker'da Gamecube için düşünülen bazı zindanlar daha sonra iptal edilmişti. Bu haritaların Wii U sürümünde bulunmasını umuyorduk, ama Eiji Aonuma'nın açıklamasına göre bu zindanlar diğer Zelda oyunlarında kullanıldıkları için Wii U sürümüne koymaları mümkün değil.

    Yine de oyundaki büyük görsel gelişimin çok çekici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle Gamecube'teki sürümü oynamayanlar için büyük bir fırsat.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler