Zorlayıcı Platform Oyunu "Jump King" Konsollar İçin Duyuruldu

26.02.2020 18:41 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Ukiyo Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Nexile'nin yaptığı "komik, dikey platform oyunu" Jump King'in konsol sürümleri duyuruldu. Oyun daha önce Steam üzerinden PC için Mayıs 2019'da yayınlanmıştı. 
 
Oyunun geliştirici stüdyosu Nexile oyun için, "Bu oyunu sizi aptal durumuna sokmak için yapmıştık. Sonuçta oyundaki tek meydan okuma sadece zıplamak. Ama bu durum insanlara büyük sorunlar yaratıyor." dedi. 
 
Ukiyo Publishing çalışanı Paul Hann ise, "Jump King ekibimize o kadar çok zarar ve acı verdi ki aklımızı kaybettik. Dünyanın geri kalanına da bu yarattığımız cehennemi tanıtmak istedik. Bir gün bu oyunu yeneceğim, bir gün..." dedi.
 
Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonunun ise 2020 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Konsol sürümü için yayınlanan duyuru fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Jump King Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nexile Dağıtıcısı: Ukiyo Publishing Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 5 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 6 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 8 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler