Zorlu Doğa Şartlarına Karşı Dev Araçlar: Spintires

Boğazına kadar çamura batmak bu olsa gerek.
03.06.2013 12:34 Gökhan Yılmaz

 
     Oovee Game Studios tarafından geliştirilen Spintires, simülasyon severlere ve özellikle Off-road mücadelelere ilgi duyanlara büyük bir fırsat sunuyor. Birbirinden güçlü dev tırlarla, kamyonlarla ve jiplerle her türlü açık arazi şartlarına göğüs gererek bolca çamura batacaksınız.
 
     Oyunda bulunacak senaryo modunda vahşi doğadan kütük taşıyan bir sovyet kamyonu rolüne bürünüyorsunuz. 1980-90 döneminde sadece pusula ve haritanızla taşıdığınız malları yerine yetiştirerek daha fazla puan kazanıp aracınızı geliştirebiliyorsunuz.
 
     Spintires için teknoloji demosu yayınlandı ve henüz çıkmamış olan oyun için Kickstarter kampanyası başlatıldı. £40.000 hedeflenen kampanyada bağışın dörtte üçü tamamlanmış durumda. Eğer istereniz Kickstarter sayfasına göz atabilir ve ön sipariş paketlerinden birini satın alabilirsiniz.
 
     Ayrıca yayınlanan teknoloji demosunu indirip kendiniz de deneyebiliyorsunuz, zira oyunda tekerleklerin çamura batması ve derin izler oluşturması, su fiziği gibi kullanılan hoş teknolojiler bulunuyor. Tüm bunları aşağıdaki oynanış videosunda izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spintires Platformlar: PC Geliştirici: Oovee Game Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 30 Dk önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler