Zula Rekabet Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu!

05.11.2020 13:48 Hamit Can Sayılgan

 
     Espora ve esporculara yönelik en fazla organizasyonu gerçekleştiren Zula Oyun'un düzenlediği Zula Rekabet Tunuvası tamamlandı. Pandemi dolayısıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen turnuvanın 6. Sezon'u 21-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştiren finaller ile şampiyonunu belirledi. Üç aylık kıyasıya süren serüvende, 1024 takım arasından çeyrek finallere kalan sekiz takım finallerde karşı karşıya geldi. Turnuvanın şampiyonu IstWildCats-Akademi oldu.

     Final karşılaşmasında iyi bir mücadele ortaya koyan Digital Athletics, Zula Rekabet Turnuvası 6. Sezon'unu ikinci sırada tamamladı ve Bursa Espor ile play-out mücadelesi oynamaya hak kazandı. Üçüncülük mücadelesinde ise kazanan takım ICE-Wizard`ESC oldu.

     Finaller aşamasında rahat bir şekilde rakiplerini eleyen IstWildCats-Akademi takımı bazı haritalarda 10-0, 10-2 gibi skorlarla üstün oynayıp galip gelmeyi bildi. Finaller boyunca Rowdy, k4ZAK, Ryrix, WOOKS6x, Fraude kadrosuyla mücadele eden IstWildCats-Akademi, rakiplerine karşı harita kaybetmeden turnuvanın şampiyonu oldu ve doğrudan Zula Süper Lig'e katılma hakkı kazandı.

     Digital Athletics takımı çeyrek finalde Aydın Büyükşehir Belediye Espor takımının maça çıkmaması sebebiyle doğrudan 2-0'lık skorla yarı finale yükseldi. Yarı finalde ICE-Wizard`ESC ekibi ile kozlarını paylaşan Digital Athletics güzel oyunuyla rakibini 2-0 geçmeyi bildi.
 
     Final karşılaşmasında ise ICE-Wizard`ESC takımına göre nispeten daha zorlu bir rakip olan IstWildCats-Akademi ile karşılaştılar. Özellikle kale haritasında kıran kırana geçen finalde rakibine 3-0 yenilen Digital Athletics, turnuvayı ikinci olarak tamamladı ve Bursa Espor ile play-out mücadelesi oynamaya hak kazandı.

     Finallerin hemen hemen her haritasında üstün bir oyun ortaya koyan Rowdy, Zula Rekabet Turnuvası'nın en değerli oyuncusu olmayı hak etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler