Zula Süper Lig 3. Sezon Şampiyonu Galatasaray Espor Oldu!

08.05.2019 03:01 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig’de 3. sezon finalleri 4-5 Mayıs tarihlerinde Nonstop Zula Espor Merkezi’nde gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda 3. sezon şampiyonu Galatasaray Espor oldu.
 
 
 
     Zula Süper Lig final maçında, yarı finalde Mod-Z’yi 2-1 alt etmeyi başararak finale yükselen 1907 Fenerbahçe ve Gamers of Future karşısında 2-0 kazanarak finaldeki yerini alan Galatasaray Espor karşılaştı. 1907 Fenerbahçe’nin lig birincisi unvanıyla çıktığı karşılaşmada takımlar Favela, Gaziantep Mülteci Kampı ve Düğün Salonu haritalarında kozlarını paylaştı. Üç haritada da başarılı bir performans ortaya koyan Galatasaray Espor, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başararak Zula Süper Lig’de üçüncü şampiyonluğunu elde etti. Üçüncülük karşılaşmasında bir önceki sezonun finalisti Gamers of Future ile sezon boyunca iyi bir çıkış yakalayan Mod-Z karşılaştı. Karşılaşma sonucunda 3. sezonu 3. sırada tamamlayan Gamers of Future takımı oldu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler