Zula Süper Lig 5. Sezon 1. Hafta Özeti

22.01.2020 12:14 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig 5. Sezon geçtiğimiz hafta başladı. İlk hafta büyük bir mücadelenin yanı sıra sürpriz sonuçlara da sahne oldu. Galatasaray'ın İstanbul Wild Cats'i ağırladığı mücadele ile başlayan Zula Süper Lig'de üç takım birinci haftayı kayıpsız geçerken, dört puan ile ligin dördüncü sırasına yerleşen Çamlıca Espor dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
 
     Zula Süper Lig'de yaptıkları transferler ile yeni sezona büyük bir iddia ile başlayan İstanbul Wild Cats ve Mod-Z, birinci haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. İstanbul Wild Cats, 1907 Fenerbahçe karşısında zorlu bir sınav verirken geriye düştüğü karşılaşmada geri dönmeyi başararak maçı galibiyet ile tamamladı. Mod-Z ise oynadığı her iki maçta da zorlansa da sonuca uzanmayı bildi.  Böylelikle iki ekip ilk haftada zirveyi Bursa Espor ile paylaştı.
 
     Geride kalan sezonda büyük bir çıkış yakalayarak finallere kalmayı başaran ve finallerde 1907 Fenerbahçe'yi alt ederek üçüncülüğü elde eden Bursa Espor, 5. Sezon'da da kaldığı yerden devam ediyor. Çıktığı iki karşılaşmada da üstün bir performans ortaya koyan Bursa Espor, bu performans ile zirveye ortak oldu. Averaj farkı ile liderliği eline geçiren Bursa Espor'da VitrA ve Forza'nın da çıkışları göz doldurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler