Zula Süper Lig 5. Sezon 3. Hafta Özeti

06.02.2020 11:41 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig'de büyük bir mücadenin yanı sıra sürpriz sonuçlara da sahne olan üçüncü hafta geride kaldı. İkinci haftayı lider olarak kapatan Mod-Z, Beşiktaş karşısında ilk puan kaybını yaşasa da İstanbul Wild Cats'in de yaşadığı puan kaybıyla zirvedeki yerini korumayı başardı. Beşiktaş haftanın sonunda üçüncü sıraya yükselmeyi başarırken Zula Süper Lig'de puan ile tanışamayan ekip kalmadı.
 
     Üçüncü haftanın ilk gününde oynanan karşılaşmaların tamamı berabere tamamlanırken, iki gün toplamında ise altı karşılaşma berabere tamamlandı. Özellikle ilk iki haftayı puansız kapatan Dark Passage ve Gamers of Future'ın tecrübeli rakipleri karşısında gösterdikleri performans ve aldıkları puanlar dikkat çekerken, İstanbul Espor Kulübü de geride kalan haftada öne çıkan takımlardan birisiydi.
 
     Zula Süper Lig'de üçüncü haftanın zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşması Mod-Z ve Beşiktaş arasında oynandı. Karşılaşmaya Mod-Z üstün başlasa da Beşiktaş'ın imza haritalarından birisi olan Gaziantep Mülteci Kampı'nda kaptan swooN'un gösterdiği üstün performans ile beraber Beşiktaş maça ortak oldu ve karşılaşma berabere tamamlandı. Bursa Espor'un yaşadığı puan kayıplarının ardından Beşiktaş üçüncü sıraya yükselmeyi başardı. Zirveyi kaybetme tehlikesi yaşayan Mod-Z ise İstanbul Wild Cats'in Dark Passage karşısında yaşadığı puan kaybı ile üçüncü haftayı da zirvede kapatarak zorlu İstanbul Wild Cats karşılaşması öncesi moral depoladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler