Zula Süper Lig'de İlk Yarı Sona Erdi

30.09.2020 16:26 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig'de Süper Hafta'nın oynanmasıyla birlikte ilk yarı mücadeleleri tamamlandı. Takımların 3'er maç yaptığı hafta toplam 15 karşılaşmada adrenalin üst seviyeye çıkarken liderlik yarışı bir anda kızıştı. Galatasaray ve Mod-Z haftayı kayıpsız geçerek lider Wildcats'i ikinci yarıda rahat bırakmayacaklarının sinyalini verdiler.
 
     Galatasaray, 2 karşılaşma oynadığı Süper Hafta'nın ilk gününde Sangal Esports ve İstanbul Espor karşısında zorlanmadan 6 puanı hanesine yazdırdı. Yaptıkları açıklamalarda form tuttuklarını, ligin kalanını kayıpsız geçerek finallere kalmak istediklerini belirten Galatasaray'lı oyuncular, ikinci gün karşılaştıkları Bursa Espor mücadelesinden de 20-3 gibi ezici bir üstünlükle ayrılmayı başardılar. Özgüvenini üst seviyeye çıkaran Galatasaray, ligin ikinci yarısında şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu göstermiş oldu.

     Son şampiyon Mod-Z, sallantılı girdiği 6. sezonda oyununu her gün daha yukarıya taşıyarak puan tablosunda üst sıralara tırmanmaya devam ediyor. Gamers of Future karşısında zorlanmayan Mod-Z, Süper Hafta 2. Gün karşılaştğı 2 rakibinden ilki olan Bursa Espor'u Çin Bahçeleri ve Gaziantep Mülteci Kampı'nda 2-0'lık skorla geçmeyi başardı. Günün 2. karşılaşmasında Beşiktaş'ı Safranbolu'da rahat geçtikten sonra Kale'de zorlansa da maçın sonunu iyi oynayarak 2-0 mağlup etmeyi başardı ve haftayı 9 puanla tamamlayarak yarışta biz de varız demeyi başardı.

     Lig sonuna kadar herhangi puan kaybı yaşaması öngörülmeyen fastPay Wildcats, ABB Aski ve Beşiktaş maçlarını rahat geçerken Çamlıca Espor'a bir kez daha takıldı. Kale haritasında Çamlıca'yı mağlup etmeyi başaran Wildcats, Düğün Salonu'nda rakibinin etkili oyununa engel olamayınca rakiplerinin puan tablosunda kendisine yaklaşmasına engel olamadı. Wildcats 24 puanla en yakın rakibinin 3 puan önünde lider konumunda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler