Zula'da Efsanevi Mücadele Sezonu Başladı

12.08.2020 14:18 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye’nin en sevilen MMOFPS oyunu Zula’nın heyecanı ve mücadeleyi doruğa taşıyacak yepyeni sezonu, “Efsanevi Mücadele Sezonu” adıyla oyuncularla buluştu.

     Yeni sezonda, kahraman bizzat oyuncular olacak ve bu kez kendi efsanelerini başlatacaklar. Oyuncuların Zula Süper Lig’in eşsiz rekabetini iliklerine kadar hissedecekleri “Zula Efsanevi Mücadele Sezonu”nda, Zula severler yepyeni sandıklar, paketler, hediyeler, desteler ve hava takviyelerine sahip olmak için rakipleriyle acımasız bir mücadeleye girecekler.

“Efsanevi Mücadele Sezonu”nda neler var?
 
     Yeni sezonda oyuncuların yükseltmek istediği tüm silahlar +6 olacak. 7.500, 12.500 ve 15.000'lik materyal paketleri sadece bu sezonda yer alacak.

     En sevdiği silahlarının hava takviyelerine yeni sezonda ulaşma imkanı bulacak Zula severler, “Efsanevi Mücadele”de Zula Pass'i tamamlayarak Full Zehir Serisi’ne Kar-98 Vendetta susturucusu ile birlikte sahip olabilecek. Oyuncular, Zula Pass'e eklenen bol bol Tamir Kiti ile yaralarını saracak ve mücadeleye kaldığı yerden devam edebilecek. Yeni sezonda, “Özel Ekstra Çanta Alanı” sayesinde, Tuzak Bombası ve MK3 Fırlatıcı ile mücadeleye sağlam başlayan oyuncular, eşsiz envanterlerle maceranın keyfini doruklarda yaşayacak.

“Oyna, Kazan, Efsane Ol!’
 
     Sloganı “Oyna, Kazan, Efsane Ol!” olarak belirlenen Efsanevi Mücadele Sezonu’nda bol bol Kasa ve Deste de eklendi. Kasa ve destelerden çıkan eşyaları envanterine katan oyuncu, efsane olmaya giden yolda rakiplerinin önüne geçecek. Ayrıca AWP Yıldırım ve Fateh Yıldırım Serisi, FNFAL Kabul Serisi, Desert Eagle Grafitti Serisi ve L115A3 Mekatronik Serisi gibi efsanevi silahlar da yeni sezonda oyuncuları bekliyor olacak.

     Türkiye’nin en sevilen MMOFPS türü PC ve mobil oyunu Zula’da adrenalin her yenilenen sezonda hızla tırmanıyor. Aksiyon dozunun yüksek olduğu ve oyunculara heyecan dolu bir mücadele vadeden Zula, yeni başlayan sezonuyla ise oyuncuları kendi efsanesini yaratmaya çağırıyor.

     Esporda Süper Lig’de Zula mücadelesi yeni sezonla zirve yaparken, oyun severler de “Efsanevi Mücadele Sezonu” ile kendi maceralarını yaratıp, aynı rekabet ve heyecanı yaşayacaklar. Zula’cılar, aksiyonun giderek hızlandığı yeni sezonda, kazandıkça efsane olacaklar.
Basın Bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 48 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler