Zula'da Süper Hafta Tamamlandı

21.03.2020 18:05 Hamit Can Sayılgan

 
     Zula Süper Lig yarışında büyük bir mücadeleye sahne olan Süper Hafta geride kaldı. Süper Hafta'nın ardından Beşiktaş uzun bir aradan sonra liderlik koltuğunda Mod-Z'ye ortak olurken, Mod-Z'nin ardından büyük finalleri garantileyen iki takım Beşiktaş ve fastPay Wildcats oldu. Galatasaray Espor'un dördüncü sıradaki rakibi Bursa Espor'u yakaladığı haftada İstanbul Espor Kulübü ve Çamlıca Espor da büyük finaller için umutlarını korudu.
 
     Haftanın iki önemli karşılaşmasında Mod-Z, zirve yarışındaki rakipleri Beşiktaş ve fastPay Wildcats ile karşı karşıya geldi. İki maçta da taraflar beraberliğe razı olurken, Beşiktaş hafta genelinde topladığı puanlar ile zirveye ortak oldu. İkili averajda Beşiktaş'ın önünde olan Mod-Z'nin lig aşamasını lider bitirme şansı devam ederken, fastPay Wildcats de zirve ile puan farkını dörde kadar düşürmeyi başardı. Son haftaya doğru giderken Mod-Z, Beşiktaş ve fastPay Wildcats ilk üç sıradaki yerlerini garanti altına alırken, büyük finallerin eşleşmelerinde önemli rol oynayacak olan lig sıralaması ise 9. Hafta'da alınan sonuçlar ile şekillenecek. 
 
     Haftanın en iyi performans gösteren ekiplerinden birisi olan Galatasaray Espor, aldığı üç galibiyet ile dördüncü sırada bulunan rakibi Bursa Espor'u yakalamayı başardı. İkili averajda Bursa Espor'un üstünlüğü bulunsa da Dark Passage, Gamers of Future ve Bursa Espor karşısında alınan galibiyetler Galatasaray Espor için büyük finaller yolunda moral kaynağı oldu. Oluşan puan tablosunun ardından Galatasaray ve Bursa Espor'un büyük finalleri garanti altına almak için 9. Hafta'da bir puan alması yeterli olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ZULA Platformlar: PC Geliştirici: Madbyte Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler