eFootball PES 2020 Kapak Yıldızları Lionel Messi, Serge Gnabry, Scott McTominay, Miralem Pjanic

30.07.2019 13:34 Gazali Çetinkaya

Konami, eFootball PES 2020'nin kapak tasarımını paylaştı.
 
Oyunun kapağında dört oyuncu bulunuyor: Lionel Messi (FC Barcelona), Serge Gnabry (Bayern Munich), Scott McTominay (Manchester United) ve Miralem Pjanic (Juventus).
 
 
Buna ek olarak, eFootball PES 2020 demosu PlayStation Store ve Xbox Store'da yayınlandı. Steam için bu akşam yayınlanması bekleniyor. Demo sürüm hızlı maç, online oynanış ve düzenleme modunu içeriyor ve 14 takım bulunuyor.

eFootball PES 2020 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 10 Eylül'de çıkış yapacak. Oyun ile ilgili yeniliklere ve ön sipariş detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EFootball Pro Evolution Soccer 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler