eFootball PES 2021 Mobil 400 Milyon İndirmeyi Aştı

07.04.2021 16:03 Gazali Çetinkaya

 
Konami Digital Entertainment, B.V. yaptığı bir açıklamayla eFootball PES 2021 mobil oyununun iOS ve Android platformlarında 400 milyondan fazla kez indirildiğini duyurdu.
 
eFootball PES marka elçisi Lionel Messi, bu başarıyı bugün (7 Nisan) saat 14.00’da resmi PES Twitter hesabından yayınlanacak bir röportajla kutlayacak – LINK.
 
Bu röportaj aynı zamanda sosyal medyadan #MessiChallenge Quiz etiketiyle düzenlenecek bir etkinliğe de temel oluşturacak. Oyuncuların Messi’yle ilgili soruları cevaplayacağı etkinliğe 40 binden fazla kişinin katılması durumundaysa KONAMI, katılımcılara Lionel Messi’nin yer aldığı yepyeni bir Unutulmaz An Serisi (Iconic Moments Messi) hediye edecek. Katılımcılara yardımcı olmak için soru-cevap etkinliğiyle ilgili bazı ipuçları gün içerisinde paylaşılacak.
 
eFootball PES 2021’i ücretsiz olarak iOS (LINK) ve Android (LINK) cihazlar için indirebilirsiniz.
 
eFootball PES 2021 hakkındaki güncel haberler ve diğer bilgiler için şu adresleri takip edebilirsiniz:

konami.com/wepes
twitter.com/officialpes
facebook.com/PES
instagram.com/officialpes
youtube.com/officialpes
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
eFootball PES 2021 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 8 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 28 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler