eFootball PES 2021 Sezon Güncellemesi Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

16.07.2020 18:52 Gazali Çetinkaya

 
Konami, eFootball PES 2021 sezon güncellemesini resmi olarak duyurdu.
 
eFootball PES 2021 en yeni oyuncu verilerini ve kulüp kadrolarını içeren eFootball PES 2020'nin güncellenmiş versiyonu ve bağımsız bir oyun olarak satışa sunulacak.
 
15 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Standart sürümü Steam'de 65,00 TL ve PlayStation Store ile Xbox Store'da 134,00 TL.
 
Oyun hakkında:
 

eFootball PES 2021 Season Update ile PES'in 25. yılını kutluyoruz; bu güncellemeyi şimdi özel yıl dönümü fiyatıyla edinebilirsiniz 
 
eFootball PES 2021 Season Update, geçen seneki ödüllü eFootball PES 2020 oyununun yanında yeni sezon için çeşitli takım ve oyuncu güncellemeleri içerir. Ayrıca UEFA EURO 2020 moduna da sahiptir ve tüm bunlar özel yıl dönümü fiyatıyla geliyor.
 
Bazı lisanslı liglerin ve takımların en son verilerinin güncelleme sonrası yayında mevcut olmayacağını lütfen unutmayın.
 
COVID-19'un devam eden etkisi sebebiyle gerçek yaşamdaki bazı futbol liglerinde ve/veya turnuvalarında ani kural değişiklikleri yaşanabilir. Bunun sonucunda oyundaki kurallar, gerçek yaşamdaki karşılıklarıyla kusursuz bir şekilde örtüşmeyebilir. Gelecek güncellemelerde önceden haber verilmeden ligleri ve turnuvaları etkileyen başka değişiklikler de yapılabilir. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
eFootball PES 2021 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 18 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler