İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız Espor Ve Yüksek Ping Değerleri Hakkında Açıklamada Bulundu

11.07.2019 21:22 Hamit Can Sayılgan

 
     İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Taylan Yıldız, sosyal medya üzerinden mouesports CS:GO takım oyuncusu Özgür "woxic" Eker'in yazmış olduğu açıklamayı alıntı yaparak, elektronik spor ve yüksek ping değerleri hakkında açıklamalarda bulundu.
 
     Geçtiğimiz gün Online olarak gerçekleşen ESL One New York 2019 turnuvası Avrupa Elemeleri'nde; turnuvanın davetli takımlarından mousesports, Rus CS:GO takımı CR4ZY takımına 2-1 yenildi ve turnuvaya katılma hakkını kaybetti. Bunun üzerine mousesports takımından Özgür "woxic" Eker sosyal medya üzerinden; "Kötü performansımdan dolayı özür dilerim. Bahanem olamaz fakat Alman internetinden Türk internetine geçince oluşan yüksek pingle oynamak beni oldukça çok sinirlendirdi. CR4ZY takımını tebrik eder ve turnuvaya katılan tüm takımlara iyi şanslar dilerim." mesajını takipçileriyle paylaştı.
 
     Bunun üzerine İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız, yazılanları alıntı yaparak; "Almanya bizi kıskanıyor mu görüyoruz, gençler zaten her şeyin farkında, biz de gençlerin sorunlarının farkındayız. #PingleriDüşüreceğiz, İstanbul'dan başlayarak Türkiye'yi fiber ağlarla öreceğiz. İstanbul'u global iletişimin kavşak noktası haline getireceğiz. Yüksek pinge rağmen bu oyunculuğu gösteren @w0xic kardeşimi tebrik ediyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin teknolojiden anlayan bir meclis üyesi olarak #Espor'u geliştirmek için çalışmalara başlayacağız." açıklamasında bulundu.  
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler