iOS için RE: The Mercenaries Demosu Çıktı

Oyundan bir ekran görüntüsü
18.04.2011 11:28 Levent Polater


    3DS için Resident Evil: The Mercenaries 3D bekleyenlerdenseniz, oyunun şu anda demo sürümünün iOS işletim sistemleri için çıkması belki sizi de ilgilendirebilir. iPhone sahibiyseniz şu anda "Resident Evil Mercenaries VS" adındaki multiplayer oyununun demosunu iTunes'dan indirebilirsiniz.
 
    3 karakterden birini seçerek oynayabileceğiniz demoda (Jill Valentine, Chris Redfield ve Albert Wesker) 3 tane da karşılıklı veya co-op oyunların bulunduğu harita bulunuyor. İster bu oyunları internetten veya local biçimde gerçekleştirebilirsiniz.
 
    Tam randımanlı 3DS sürümü bu sene içinde gelecek olan Resident Evil: The Mercenaries'in bu sürümünün de akıcı bir performans sunduğu söyleniyor. iPhone'daki Resident Evil 4'ü oynayanlardansanız kontrollerde sıkıntı çekmeyeceksiniz, zirâ hiç bir şey değiştirilmemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler